Tekstschrijven

Herken je dit?

  • Het lijkt zo makkelijk: je weet alles van je bedrijf, dus die brochure schrijf je wel even. En die website moet ook wel lukken. En toch krijg je maar niet op papier wat je in je hoofd hebt. Je bent aan het zoeken naar de juiste woorden en blijft minutenlang hangen op die ene zin.
  • Je maakt veel mee als ondernemer en je wilt je ervaringen delen in een blog. Je bent trots op je bedrijf, op je product en kunt er honderduit over vertellen. Maar voor schrijven heb je geen tijd.
  • Je kunt wel wat meer omzet gebruiken en wil daarom actief aanwezig zijn op sociale media. Je hebt een mooi product dat je daar mooi in de spotlights kunt zetten, maar je durft niet zo goed. Je Nederlands is niet zo best en je bent bang om afgerekend te worden op spelfouten.
  • Jouw organisatie kent veel vaste werkprocessen, maar je bent veel tijd kwijt met ze steeds weer uit te leggen aan nieuwe collega’s. Stonden ze maar ergens duidelijk opgeschreven…
  • Jouw leven lijkt af en toe wel een Hollywoodfilm: van de ene bizarre situatie in de andere, met een lach en een traan. Je zou er wel een boek over willen schrijven, maar weet niet goed waar je moet beginnen.
  • Je hebt een grote groep vaste klanten die je graag op de hoogte houdt van jullie laatste ontwikkelingen. Bijvoorbeeld met een nieuwsbrief. Maar hoe vaak verstuur je die en hoe zorg je ervoor dat ‘ie steeds weer interessant is?

Als dit je bekend voorkomt, laat mij je dan helpen. Jij hebt jouw vak, tekstschrijven is het mijne. Ik schrijf voor jou, dus vooraf bespreken we duidelijk wat je wensen en verwachtingen zijn. En tussendoor hebben we regelmatig contact over de voortgang.

Abonnementen

Als je regelmatig blogs wilt plaatsen, op sociale media wilt posten of nieuwsbrieven wilt versturen, maak het jezelf dan helemaal gemakkelijk en neem een abonnement.

Zo ben je verzekerd van regelmatig nieuwe content, zonder er veel moeite voor te hoeven doen. Appeltje, eitje.

Theme: Overlay by Kaira