Ghostwriting

Er zit een verhaal in je hoofd …

Je persoonlijke verhaal, een geweldig fantasy-avontuur of een mooie roman. Of je hebt een geweldige training, je eigen coachingsmethode of het perfecte marketingconcept voor startende ondernemers en wil daar een boek over publiceren. Maar… je krijgt het maar niet op papier. Je hebt namelijk helemaal geen tijd of je blijft maar zoeken naar die perfecte zin.

Zou het niet fijn zijn als je het iemand anders kon laten doen? Iemand zoals ik bijvoorbeeld, een ghostwriter, die goed is in verhalen opschrijven, maar er vervolgens niet met de credits vandoor gaat?

Schrijven is een vak. Tenminste, goede verhalen schrijven is een vak. Zoals een architect een mooi gebouw kan ontwerpen, maar niet kan bouwen, zo kun jij een geweldig idee hebben voor een boek, maar niet de middelen om het te schrijven.

Als je mij je boek wilt laten schrijven, gaan we eerst met elkaar in gesprek. Jij legt al je wensen en vragen op tafel en ik vertel je hoe ik te werk ga. Ghostwriten is maatwerk, ik kan dus niet vooraf aangeven hoeveel het je gaat kosten. Maar de richtlijn is een starttarief van € 2.550,-. Hiervoor hebben we verschillende interviews, schrijf ik je verhaal en geef je informatie over alle mogelijkheden voor het uitgeven van je eigen boek.

Geïnteresseerd? Bel me op 06 – 46 36 58 46!

Theme: Overlay by Kaira